Eiendommer

Fra vårt hovedkontor i Riddervolds gate 4 i Oslo forvalter vi i dag flere næringseiendommer. Aktiv forvaltning av eiendommene, gjennom direkte dialog med leietaker og selvstendig drift, er godt forent med vår strategi om bærekreaftig vekst og langsiktig fokus.

Som et vekstorientert eiendomsselskap er vi alltid interessert i å se på nye muligheter og potensielle investeringer innen de fleste segmenter. I dag er vi eksponert innen butikk/handel, kjøpesenter, kontor og lager/logistikk.

Det er viktig for oss at våre eiendommer er velfungerende og er et sted leietaker trives godt i. Dermed prioriterer vi å gjøre de tiltak som er nødvendig for å oppnå dette.

Bilde av Riddervolds Gate 4.

Riddervolds gate 4

1330 m²
Kontor
Oslo
Heleid
Ærverdig kontorvilla bak det kongelige slott i Oslo.

Riddervolds hus er en totalrenovert kontorvilla med alle moderne tekniske fasiliteter. Bygget har 3 etasjer med fullverdige kontorlokaler og et eksklusive fellesfasiliteter i kjeller som inneholder møterom, garderober, treningsrom, parkeringsplasser m.m.

Utleieannonse
Bilde av Raveien 6.

Raveien 6

162 m²
Kontor
Ås
Heleid
Raveien 6 i Ås sentrum er et kombinert bolig- og næringssemeie. Deler av underetasje og 1.etasje består i dag av næringslokaler.
Bilde av Raveien 2.

Raveien 2

1118 m²
Butikk/kontor
Ås
Heleid
Kvartalshjørnet (Raveien 2) i Ås sentrum er et kombinert bolig- og næringssemeie. I 1. etasje og i 2. etasjes sørlige del er det butikk- og kontorlokaler.
Bilde av Rådhusplassen 11-27.

Rådhusplassen 11-27

2106 m²
Butikk/kontor
Ås
Heleid
Rådhusplassen ligger attraktivt til midt i Ås sentrum med alt av servicetilbud og offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Bygget er et kombinert bolig- og næringssemeie, hvor byggets 1.etasje utgjør næringslokaler.
Bilde av Fokus Butikksenter.

Fokus butikksenter

4473 m²
Butikk/handel
Sørumsand
Heleid
Midt i Sørumsand sentrum ligger Fokus butikksenter. Kjøpesenteret er svært godt etablert, har stor parkeringsplass og det er svært god adkomst med bil, buss og tog. Senteret har innvendig gjennomgående handlegate og en god miks av butikker, tjenester og spisesteder.

Finn: Ledige lokaler til leie

Besøk gjerne senterets hjemmeside
Bilde av Ås Minilager.

Ås minilager

400 m²
Lager
Ås
Heleid
Ås Minilager har en sentral beliggenhet i Ås sentrum ved Ås Kvartal, kun 20 min fra Oslo. Lagrene har ventilasjon, ståldører, digitalt nøkkelsystem og vareheistilgang.

Besøk gjerne minilagerets egen hjemmeside